Pachetele de toamna

de kamy in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 2884 vizualizari

 

Am invatat multe de pe acet site...printre care...sa fiu econoama....asa ca m-am uitat prin frigi si am dat de niste...resturi de sunca,cas de carne si cascaval.Am si o foaie de aluat foietaj,am si niste forme pe care nu le-am folosit demult asa ca mi-am propus sa fac niste ....pachetele

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 2 felii sunca presata
  • 1 bucatica de cas carne
  • 2 felii cascaval
  • o mana mazare
  • 1 ou
  • susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de toamna:

Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult)

Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am taiat-o cu forma(puteti sa taiati cercuri cu un pahar)in mijloc am pus cu o ling.putin din compozitia din castron,am umezit marginile cu apa si le-am lipit bine.Am pus pachetelele in tava de aragaz unsa si infainata,le-am dat cu ou batut bine cu sare si le-am bagat la cuptor pt 15 min foc mic.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

nu incingeti cuptorul...aprindeti focul cu 3-4 min inainte sa introduceti tava

RETETA IN IMAGINI

Pachetele de toamna-0
Pachetele de toamna-1
Pachetele de toamna-2
Pachetele de toamna-3
Pachetele de toamna-4
Pachetele de toamna-5
Pachetele de toamna-6
Pachetele de toamna-7

COMENTARII (31)

kamy 1

08.11.2010, 20:40

gaby...ms

Crista_Luca 1

28.11.2010, 22:34

si eu am facut ceva de genu ...sunt delicioase ...nu te mai poti opri din mancat

kamy 1

29.11.2010, 00:08

bune...bune...cris...ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41