Paine umpluta cu mozzarella si rosii uscate

de Irina in Piine, 4 Sep 2013 | 4577 vizualizari

 

Un deliciu de paine, daca pot sa-i mai zic asa... :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina alba
  • 150 ml apa fierbinte
  • 1/2 lingura de miere de albine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita de sare
  • 125 g mozzarella
  • 4-5 felii rosii uscate
  • unt la temperatura camerei
  • busuioc
  • chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta cu mozzarella si rosii uscate:

Ma apucasem sa fac o paine in casa, am framantat aluatul si, cand sa-l las la crescut, mi s-a aprins beculetul! Jumatate de aluat pentru o paine normala si din restul facem un fel de gustare.

Asa ca, am intins usor aluatul, am aranjat felii de mozzarella si fasii de rosii uscate, am condimentat cu sare, busuioc si putin chili, dupa care am rulat aluatul si l-am pus intr-o tava de silicon, unsa cu unt.

Cu putin unt am uns si aluatul pe deasupra si am lasat la crescut 30 minute.

Am incins cuptorul si am pus painea in el vreme de 30 minute.

Cand am scos-o din cuptor, coaja era tare, asa ca am acoperit-o cu un prosop si am mai lasat-o putin. 

Dupa ce s-a racit doar putin am taiat-o si abia am apucat sa-i fac vreo doua poze...dupa care am executat-o...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu mozzarella si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza