Papanasi cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 22 Feb 2012 | 2759 vizualizari

 

m-am inspirat de la diana(onesta)si ii multumesc pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri gris
  • coaja de portocala
  • zeama de portocala
  • un praf de sare
  • faina
  • smantana
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu ciocolata:

Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine,adaugam galbenusurile,amestecam cu o lingura,adaugam branza,grisul,coaja de potrocala,praful de copt,faina pana iese un aluat elastic si nelipicios.

Infainam masa de lucru,din aluat facem un rulou,pe care il taiem felii cu cutitul trecut prin faina,

La fiecare i-am facut un orificiu,dintr-o bucata de aluat am facut gogosele egale cu numarul de bucati.

Le prajim pe ambele parti in ulei incalzit,le scoatem pe un servetel absorbant.

Le servim cu smantana si ciocolata sau gem,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148402
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148403
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148404
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148405
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148406
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148407
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148408
retete culinare - Papanasi cu ciocolata 148409

COMENTARII (24)

Lau 1

23.02.2012, 11:05

multumesc fetelor va servesc cu cea mai mare placere

DIANA B 1

23.02.2012, 13:00

Ce-mi plaaaaaaaaaaaaaaaaac , trebuie sa mai fac si eu , dar de data asta ii voi face copti in cuptor (am primit o reteta cu-asa ceva)

Lau 1

23.02.2012, 13:16

diana astept poate o fac si eu mersi pentru reteta au iesit super buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21