Parjoale moldovenesti cu cartofi natur

de RODIMUR in Porc, 16 Noi 2017 | 5762 vizualizari

COMENTARII (33)

kytz 1

20.11.2017, 14:08

Orice s-ar spune sunt cele mai bune, așa prăjite....și incomparabile cu cele făcute la cuptor!

RODIMUR 1

20.11.2017, 14:28

Mulțumesc frumos, Oana!

RODIMUR 1

20.11.2017, 14:30

Mulțumesc frumos, Dante!

RODIMUR 1

20.11.2017, 14:33

Mulțumesc frumos, Kytz! Sincer, nici nu știu cum sunt pârjoalele la cuptor, dar tare mă tem că nu prea mai au gust...Poate voi încerca vreodată și atunci mă voi exprima fără echivoc în această privință.Și mie mi se pare că așa sunt bune. Dacă o mâncare nu are gustul ei cunoscut, nu mai are nici un haz...

Catalina L 1

20.11.2017, 20:29

as servi si eu, tare bun

RODIMUR 1

20.11.2017, 20:41

Mulțumesc frumos, Cătălina!

cristinutanicolita 1

20.11.2017, 22:38

Tare bune!

RODIMUR 1

20.11.2017, 23:14

Așa e, Cristina! Mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos si piure de cartofi