Pasta de fasole cu naut si ardei copt

de deyutzky in Mancaruri de post, 30 Noi 2014 | 1620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de fasole
  • 1 conserva de naut
  • 2 ardei copti in prealabil
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • Pt. sos:
  • 3 cepe
  • ulei
  • o conserva de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole cu naut si ardei copt:

Fasolea o punem in apa pentru 3-4 ore sau cu o seara inainte, dupa care o fierbem schimband apa de 3-4 ori.

Se scurge nautul din conserva, la fel si fasolea o scurgem bine de apa. Punem fasolea si nautul in robot impreuna cu ardeiul copt taiat bucatele si 1 catel de usturoi.

Rasturnam pasta obtinuta intr-un bol, adaugam ulei treptat pana cand ajungem la consistenta dorita. Punem sare si piper dupa gust si usturoiul ramas(2 catei) pisat bine.

Se serveste cu sos de rosii si ceapa. Pentru sos tocam ceapa si o calim in putin ulei, adaugam rosiile taiate cuburi cu tot cu sucul din conserva, fierbem cateva minute si potrivim de sare si piper dupa gust.

Se pastreaza la rece.

Pofta buna! 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de fasole cu naut si ardei copt 354334
retete culinare - Pasta de fasole cu naut si ardei copt 354335
retete culinare - Pasta de fasole cu naut si ardei copt 354336
retete culinare - Pasta de fasole cu naut si ardei copt 354337

COMENTARII (11)

mirela0911 1

30.11.2014, 18:33

simona72 1

30.11.2014, 21:00

Place mult!!

Rocsi 1

01.12.2014, 22:16

Mmm, chiar imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21