Pasta de jumari

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 14850 vizualizari

COMENTARII (14)

Ina 1

23.05.2011, 18:02

Sa stii ca am niste jumari si nu stiam ce sa fac cu ele...

kamy 1

23.05.2011, 18:18

si eu fac ce-mi place cu ceai dar nu pun unt ca oricum sunt tare grase jumerile http://www.bucataras.ro/retete/jumeri-pasta-11410.html

carmenvlad 1

23.05.2011, 18:27

Este o pasta pentru aperitive minunata.

carmenvlad 1

23.05.2011, 18:29

Am vazut si reteta ta Kamy, delicioasa si frumos prezentata.

Bucataras Medi 1

23.05.2011, 19:03

ce buna trebuie sa fie............

Lau 1

23.05.2011, 19:56

interesant

adry88 1

23.05.2011, 21:04

cred k e buna k nu am incerkt niciodata

Corinuta 1

23.05.2011, 22:18

ce i-ar placea asta lu' barbatu-miu))

divainbucatarie 1

24.05.2011, 09:00

mirela0911 1

24.05.2011, 09:24

Ce-mi placeeee

deyutzky 1

24.05.2011, 12:27

ionela2682 1

24.05.2011, 14:44

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

apetisanta

rivka 1

09.06.2011, 23:38

nu am mai mancat dar banuiesc ca e buna mai ales iarna....arata bine oricum.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat