Pastrama de oaie, afumata

de Ina in Mezel de casa, 2 Ian 2011 | 96435 vizualizari

COMENTARII (40)

ionela2682 1

25.03.2013, 13:59

Ina 1

25.03.2013, 14:28

Cred ca pe Medi' ar interesa-o oferta de carnati. Oua nu vinzi? )

Merisor 1

25.03.2013, 14:31

Merisor 1

25.03.2013, 14:32

Sa-i dau un beep lui Medi?

Ina 1

25.03.2013, 14:34

ihim

Merisor 1

25.03.2013, 14:36

Cu ocazia asta am vazut si eu reteta, pfoaaaaaaaaa, ce ai putut sa faci acolo!

Ina 1

25.03.2013, 15:09

Merisor

MotanLaOale 1

25.03.2013, 15:57

Sim0na 1

25.03.2013, 16:14

Ce pofta mi-ai facut... Abia astept sa facem pastrama! Desi cred ca mai am prin congelator..

dannytzu 1

05.12.2014, 23:46

este ok daca tin mai mult carnea pentru pastrama de oaie , in frigider stind la marenat mai mult de o saptamina?,pt ca as vrea sa afum numai o data si carnea de porc i cea de oaie.Va multumesc!

Ina 1

06.12.2014, 21:59

dannytzu, mai mult de 3-4 zile nu e bine s-o tii in frigider . Mai bine o congelezi si-o dezgheti cand vrei s-o afumi . Sau mai bine afumi acum pastrama si peste o saptamana porcul Sa ai pofta!

Ina 1

06.12.2014, 22:08

Sau incearca sa congelezi acum carnea si s-o marinezi cu 1-2 zile inainte de afumare .

Bogdan 1

17.10.2018, 00:33

Salut,
1.dupa marinare cat timp o mai lasam sa se usuce?
2. 12 ore la fum rece sau fum cald?
3. daca o tin mai mult de o saptamana in frigider la marinat ce se intampla? Ma gandeam cu cat mai mult cu atat mai bine..
Multumesc anticipat

Ina 1

20.10.2018, 21:41

Salut, Bogdan!
1- depinde, o poti lasa si cateva ore agatata, sau 1-2 zile. Depinde si de cat de cald e afara. Chiar azi am pus la fum pastrama pe care, de data asta, am lasat-o doar 3 ore la scurs . ( e cam cald afara )
2 - e bine cu fum rece, fumul cald o si gateste si nu cred ca vrei asta
3 - din punctul meu de vedere 5-6 zile sunt suficiente. Mai mult de o saptamana ma gandesc sa nu inceapa sa se mazguiasca...nu stiu...n-am incercat.
Spor si pofta!

Bogdan 1

23.10.2018, 14:08

Multumesc mult. O sa incerc 1-2 zile sa o las la uscat...functie de vreme..Poate incerc sa las cateva bucati mai mult de 7 zile sa vedem ..tinem legatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc