Penne cu spanac si pui

de aalliinnaa07 in Penne, 12 Apr 2013 | 1619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 1 lingura ulei
  • 300 g piept de pui
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 100 g spanac
  • 1 lingurita busuioc uscat sau 1/3 cana de busuioc proaspat tocat
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri suc proaspat de lamaie
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si pui:

Pastele le fierbem conform intructiunilor de pe ambalaj, dupa ce sunt gata le punem la scurs.

Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem bucatele mici, apoi il punem la prajit in 1 lingura de ulei.Dupa ce e prajita carnea adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, piperul si le mai prajim 5 minute la foc mediu.Se adauga faina si se mai lasa 1 minut.

Se adauga laptele si se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul, aproximativ 5 minute.In sos se adauga ardeiul rosu taiat cubulete mici, ceapa verde taiata tot cubulete, busuiocul, zeama de lamaie, spanacul(eu am folosit spanac tocat si congelat) pe care l-am decongelat si l-am pus in sos si la sfarsit sare dupa gust.

Sosul se pune peste paste si se amesteca bine!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Penne cu spanac si pui-0
Penne cu spanac si pui-1
Penne cu spanac si pui-2
Penne cu spanac si pui-3
Penne cu spanac si pui-4
Penne cu spanac si pui-5
Penne cu spanac si pui-6
Penne cu spanac si pui-7
Penne cu spanac si pui-8

COMENTARII (8)

marianascarlat 1

12.04.2013, 21:10

deyutzky 1

12.04.2013, 22:20

MotanLaOale 1

13.04.2013, 00:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04