Piept de pui cu sos de citrice si miere

de Miha in Pui, 30 Mai 2010 | 4393 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:49

bai am facut si eu odata pui cu portocala, la fel am mancat numai eudar si cu lamaie suna tentant arata tare bine

Bunica 1

30.05.2010, 09:33

N-ai gusturi rele !

ela 1

30.05.2010, 11:43

numai pt tine,mai?

ANCA 1

30.05.2010, 12:22

trebuie incercat!

ana 1

30.05.2010, 15:08

Ce arome ai tu acolo!Bun

gaby_duceag 1

30.05.2010, 16:19

buna introducerea ).doar pe danut l-as putea in convinge..ca-n rest ..8-} )

Sidy 1

30.05.2010, 16:24

Ce te mai rasfeti Miha !
Felicitari si 5 furculite pentru meniul ce ti-l-ai facut pentru azi...

mena29 1

02.06.2010, 15:07

Noua ne place foarte mult carnea de pui si sigur o sa incerc si eu reteta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor