Piept de rata cu sos de mere si cimbru

de papabundetot in Rata, 31 Mai 2014 | 6521 vizualizari

COMENTARII (12)

Micutza Luana 1

31.05.2014, 18:03

imi lace mult combinatia asta se poate inlocui rata si cu alt tip de carne ?

Angelina_Elena 1

31.05.2014, 18:06

papabundetot 1

31.05.2014, 18:09

da,am maijos cu porc

elucubratiiculinare 1

31.05.2014, 18:40

pentru rata fac orice

Bya Ralu 1

31.05.2014, 18:43

hmmm vreau si eu

Geanina87 1

31.05.2014, 19:16

Tabita _ 1

31.05.2014, 19:23

MOKUSKA 1

31.05.2014, 20:06

ce de aromeee

tarasmariana 1

31.05.2014, 20:17

Pushaa 1

31.05.2014, 22:04

JulyCris 1

01.06.2014, 00:01

MotanLaOale 1

01.06.2014, 00:24

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu portocale