Piine cu sfecla

de janet in Piine, 22 Apr 2010 | 1261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500gr de faina alba
  • -300gr sfecla
  • -25 rg drojdie
  • -2 linguri de ulei
  • -un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piine cu sfecla:

Mai intii fierbem sfecla si o dam la blender pina se face o pasta.Intrun castron cernem faina ,facem o adincitura in care punem pasta de sfecla,uleiul,sarea si drojdia desfacuta intr-un pic de apa calda.Framintam aluatul si il punem la dospit pina isi dubleaza volumul.

Cind a crescut destul ,il punem pe o planseta presarata cu faina si ii dam forma de rulou ,il punem in tava unsa si punem iarasi la crescut.Coacem in cuptorul incins de dinainte,cam 30-35 de min.Pe situl unde am vazut reteta ,piinea arata toata rosie,si miezul,acum nu stiu de ce la mine miezul nu a iesit tot rosu.Dar este o piine buna la gust si cred ca da bine la tartine.

 

COMENTARII (9)

Adinuta 1

25.04.2010, 18:42

Wow, ce interesanta!! o sa incerc si eu

Adinuta 1

25.04.2010, 18:44

Am dat link la reteta ta si pe facebook, daca tot se poate, sa intre si altii sa vada

lira 1

05.08.2010, 14:33

ce bine arataaaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04