Pilimeni

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2009 | 14831 vizualizari

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

30.05.2009, 17:29

nu stiu dar daca faci si iti ies sa imi zici

Miha 1

30.05.2009, 22:18

Io nu ma bag! E prea complicat pentru mine!

Felicitari Luminita! Foarte bine arata.

MazdaRX8 1

30.05.2009, 23:11

in bucataria ruseasca, e greu de stapinit o reteta traditionala, daca n-ai fost acolo s-o inveti!
Ma mai gindesc daca s-o pun pe site, dar pina una alta vreau sa fac o corectie la denumire: PILMENII... e denumirea corecta!!!
Sory!

MazdaRX8 1

30.05.2009, 23:14

Gresit si modul cum se serveste!

MazdaRX8 1

31.05.2009, 15:09

trebuie sa tii cont de pronuntia ruseasca! nu e ca la noi - cum se scrie asa se pronunta!
iar la servire se face cam asa: se stropesc cu putin otet (mai diluat ca sa nu fie gustul prea "tare") peste care se pune unt si smantana la greu! OK?

MazdaRX8 1

31.05.2009, 15:13

daca tot ai pus si reteta video, atentie cum pronunta rusul si nu italianul denumirea produsului!!!
tot aici vezi si cum pun umplutura! acelasi procedeu e si la vareniki!!!!

Roda 1

31.05.2009, 17:52

Pelmeni sunt asemanatori cu tortellini din bucataria italiana si sunt mai multe posibilitati de servire a acestora.Pot fi serviti , asa cum spune Luminita, sau pot fi serviti in supa de carne , mai ales in Siberia, cu mustar, ridichi ,sos de rosii in alte regiuni ale Rusiei sau chiar fripti in unt dupa ce au fost in prealabil fierti.Oricum s-ar servi, sunt deliciosi.

luminita20_2006 1

31.05.2009, 22:30

DACA NU STIAM CUM SE FAC NU MAI PUNEM RETETA...DE GRESEALA GRAMATICALA SORY ORICUM SE CRIE ALTFEL IN RUSA,,,DAR E DE STIUT CA ELE ACASA IN RUSIA SE FAC SI CU VARZA SUNT DELICIOASE..SI LA MODUL DE SERVIRE CRED CA GRESETI MAZDAR8X

ninaishon 1

01.07.2010, 09:40

servirea se face in felul urmator: dupa ce le-ai scos de la fiert se pune unt ca sa nu se lipeasca si se amesteca bine, cind iti pui in farfurie adaugi cita smintina vrei si intr-o farfurie separata torni putin otet si inmoi fiecare pilimeana in otet si maninci, asa se serveste la noi

iry-gabriela 1

28.02.2012, 05:35

eu cred ca este bun oricum vrem sa mancam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in crusta de cartofi