Pirosti cu cartofi

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 9716 vizualizari

COMENTARII (34)

Bucataras Medi 1

23.09.2010, 11:02

vreau...........

La Ancuta 1

23.09.2010, 11:04

Foarte bune. Mai ai o portie si pentru mine?

vero_closca 1

23.09.2010, 11:05

yamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ce bunatate!

Miha 1

23.09.2010, 11:05

Este pentru toata lumea!

adriana_bobu 1

23.09.2010, 11:13

eu o s-o fac in cuptor

Sylvia 1

23.09.2010, 11:14

Super bune, habar nu aveam de reteta asta

Miha 1

23.09.2010, 11:18

Adriana, eu ma gandeam sa le le mai fac, dar prajite in tigaia fara ulei.

Rocsi 1

23.09.2010, 11:20

bai miha bai strici tot dialectul moldovenesc...se zice chiroste nu piroste

Miha 1

23.09.2010, 11:21

Silvia, am gasit reteta intr-o carte veche de bucate. Tin minte ca bunica ne facea cu branza. Se pot folosi umpluturi diverse, in functie de preferintele fiecaruia...ciuperci, carne, branza...

Gouda 1

23.09.2010, 11:23

Neaparat o sa incerc

Miha 1

23.09.2010, 11:24

Baiiii Rocsi...io-s fata de la oras.
Imi aduc aminte de prietena mea, cand eram copii. Ea cica nu vrea sa fie moldoveanca si zicea "piloti" in loc de "chiloti" sau "singe" in loc de "sange"

Rocsi 1

23.09.2010, 11:26

mai hai ca nu vorbim noi ca la tara dar totusi sunt cuvinte care trebuie pastrate...asa k ai gresit titlul

Rocsi 1

23.09.2010, 11:26

si oricum acum nici la oras nici la tara nu se mai zice "chiloti" ci boxeri,bikini

Miha 1

23.09.2010, 11:40

Rocsi, eu am pastrat denumirea din cartea de bucate. E adevarat ca pe moldoveneste se zice "chirosti" dar corect literar este asa cum am scris.

Miha 1

23.09.2010, 11:40

"si oricum acum nici la oras nici la tara nu se mai zice "chiloti" ci boxeri,bikini"

yafa 1

23.09.2010, 12:09

arata excelent si trebuie sa fie tare bune, n-am papat in viata mea, pap una de la tine ca sa stiu daca imi place si apoi iti bat la usa sa ma inveti sa fac

Adinacarla 1

23.09.2010, 13:46

am ajuns si eu la o portie.. ma primesti

adriana_bobu 1

23.09.2010, 14:42

in tigaie fara ulei vor iesi coapte.....nu?....oricum cred ca-s foarte bune

Miha 1

23.09.2010, 14:47

Yafa Adina cu drag va poftesc!

Miha 1

23.09.2010, 14:47

Adriana, da...vor fi coapte. Ca niste turte.

Ina 1

23.09.2010, 15:04

Imi plac!

Miha 1

23.09.2010, 15:20

maria_claudia 1

23.09.2010, 15:38

rivka 1

23.09.2010, 20:33

VREAU!

si eu voi face merge la favorite!

Miha 1

23.09.2010, 20:45

Ma bucur ca-ti place Rivka!
Multumesc Maria!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi duchesse a la Ruxy