Placinta cu branza proaspata

de Florin A in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 2997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci
  • 6 oua mari
  • 100 gr stafide
  • 100 ml iaurt
  • zahar dupa gust
  • foi de placinta
  • zahar pudra pentru presarat deasupra
  • un ou si doua linguri cu iaurt pentru uns foile de placinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza proaspata:

Intr-un vas se pun branza, zaharul, ouale si iaurtul. 

Se amesteca pentru omogenizare.

Intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei, se intind cateva foi de placinta, se toarna compozitia, se adauga stafidele si se acopera cu foi.

Se unge placinta deasupra cu amestecul de ou si iaurt.

Se coace la 150 de grade pentru 40 de minute aproximativ.

Dupa racire, se presara zahar pudra.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si esente sau coaja rasa de lamaie si portocala

RETETA IN IMAGINI

Placinta cu branza proaspata-0
Placinta cu branza proaspata-1
Placinta cu branza proaspata-2
Placinta cu branza proaspata-3
Placinta cu branza proaspata-4
Placinta cu branza proaspata-5
Placinta cu branza proaspata-6
Placinta cu branza proaspata-7
Placinta cu branza proaspata-8
Placinta cu branza proaspata-9
Placinta cu branza proaspata-10
Placinta cu branza proaspata-11
Placinta cu branza proaspata-12
Placinta cu branza proaspata-13
Placinta cu branza proaspata-14
Placinta cu branza proaspata-15
Placinta cu branza proaspata-16
Placinta cu branza proaspata-17
Placinta cu branza proaspata-18

COMENTARII (4)

Florin A 1

31.12.2015, 21:03

Multumesc!

MotanLaOale 1

31.12.2015, 21:15

buna buna

Panacris 1

20.10.2016, 10:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04