Placinta cu mere II

de ony in Prajituri, 22 Oct 2010 | 3894 vizualizari

 

la fel de gustoasa

 

INGREDIENTE

  • -400 gr de iaurt
  • -o linguritza bicarbonat
  • -esentza
  • -un praf de sare
  • -zahar vanilat
  • -2 oua
  • -1 pachet margarina
  • -faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere II:

Se amesteca toate,pe rand,aluatul rezultat se imparte in 2.Margarina se amesteca cu 2-3 linguri de faina pt a forma o pasta,si cu aceasta compozitie se ung cele 2 foi intinse in prealabil;apoi se impacheteaza si se baga la congelator pt o jumate de ora;apoi se intind foile si sunt numai bune de copt cu ce umplutura doriti. pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Placinta cu mere II-0
Placinta cu mere II-1

COMENTARII (4)

Teo 1

22.10.2010, 22:03

la prima vedere, foile par necoapte, dar citind reteta , mi-am dat seama ca sunt asa albe de la iaurt,;bravo !

Laly 1

22.10.2010, 23:05

Ce bunatate

ony 1

22.10.2010, 23:08

am uitat sa spun ca este facuta de sotul meu,el se pricepe la foietaj d-asta,eu nu prea,de ce sa mint

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04