pe marginea acestei retete eu concluzionez.......deci ce spune gospodina Gaby.........."Dacă e prea moale mai adăugaţi făină, dacă e tare ,puţin lapte"....dar ei i a iesit perfecu..........pai nu mai inteleg nimic .ba moale ba tare dar e perfect"....mai departe deci......."Brânza mea a fost potrivit de umedă. Dacă a dumneavoastră este mai uscată reduceţi puţin din cantitatea de gris.".............auzi la ea .......branza umedacred ca ploaia de afara a inspirat-o sa vorbeasca asa......si daca branza e uscata , intreb eu ce branza mai fac......mai departe........."Pudraţi cu zahăr pudră Călduţă"..........ei bine nici pe asta cu zahar pudra caldut nu o stiam ,da stiti cum se zice ...omu' cat traieste invata
hai ca ma opresc aici ca vreau sa rad cu voi nu de una singura..........pai daca eu(sau voi) fac aceasta placinta(ca e placina)dupa reteta lui Gaby sigur o sa iasa prajitura
omg!
"Dacă e prea moale mai adăugaţi făină, dacă e tare ,puţin lapte"....dar ei i a iesit perfecu..........pai nu mai inteleg nimic .ba moale ba tare dar e perfect"- doamna maria mihalache,in functia de faina folosita, de gradul ei de absorbtie, consistenta aluatului poate fi diferita , pentru asta am scris a se adauga fie lapte, fie faina, daca e cazul."
."Pudraţi cu zahăr pudră Călduţă"..... Dupa pudra, e punct
ade, exact!
Aseara fii-miu intreaba : dar de cand e prajitura? Si zic : de sambata.
La care el, dar cum de a rezistat? Ca la noi prajitura se termina pana seara ))
E multa si spornica, e de mancare ))