Prajitura cu foi "Lica"

de LUK in Prajituri, 8 Aug 2011 | 17385 vizualizari

COMENTARII (33)

LUK 1

14.08.2011, 12:24

multumesc Medi

arhi 1

09.09.2011, 08:52

Fara oua?

LUK 1

09.09.2011, 11:09

Da,fara oua

vero79 1

10.10.2012, 08:41

si eu m-am mirat ca nu trebuie oua,azi o voi face si eu ca mai am cateva foi de napolitana ratacite prin dulap,si aceasta reteta a picat la fix
te pup LUK si mersi pentru reteta

LUK 1

12.10.2012, 09:06

sper s ati placa Vero.Sa mi spui cum a iesit!te pup

Alexandra Elena 1

12.10.2012, 13:45

feliciacristea46 1

14.08.2013, 15:46

eu stiam ca se caramelizeaza intai zaharul, dar asa se leaga crema ? si cate straturi iti ies din aceasta cantitate ?

LUK 1

25.08.2013, 16:19

Eu asa o fac,fara s acaramelizez inainte.Foile sunt 4 adica un pachet din comert

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Noapte si zi"