Prajitura cu iaurt si zmeura

de mirela0911 in Prajituri, 19 Iul 2011 | 3047 vizualizari

 

By Ruxy........ bineinteles. Multumesc de reteta, a fost tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 lg ulei
  • 5 lg iaurt
  • 3/4 cana zahar
  • 200g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt 
  • un varf cutit sare
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si zmeura:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand cate o lingura de ulei, apoi iaurtul, mixand bine dupa fiecare. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea si se mixeaza in continuare pana la omogenizare.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se aseaza zmeura. Se da la cuptorul preincalzit la 190 grade. In 25 minute a fost gata (se face testul cu scobitoarea).

Se lasa la racit (daca aveti rabdare), se presara deasupra zahar pudra si se serveste.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu iaurt si zmeura-0
Prajitura cu iaurt si zmeura-1
Prajitura cu iaurt si zmeura-2
Prajitura cu iaurt si zmeura-3

COMENTARII (17)

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:12

ce delicioasa!!!

roxana_maria 1

23.07.2011, 23:06

am incercat-o si eu astazi..mi-as fi dorit ca aluatul sa creasca mai mult..dar in rest e delicioasa.eu am mai adaugat unde si unde si dulceata de afine cu lingurita.Multumim pentru reteta

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04