Prajitura de post, cu mere

de Ina in Dulciuri, 2 Dec 2016 | 25987 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

02.12.2016, 19:32

buna buna

Ina 1

02.12.2016, 19:42

Te servesc, Motanel

simona72 1

02.12.2016, 19:42

Urato

CameliaR 1

02.12.2016, 19:45

Minunata!

Ina 1

02.12.2016, 19:47

Simona )

Ina 1

02.12.2016, 19:47

Camy

Renataedina 1

02.12.2016, 19:52

-Licurici- 1

02.12.2016, 19:59

Arata asa bine....

miki_a 1

02.12.2016, 20:00

Ina, , ma bucur tare mult ca reteta v-a fost de folos, iar prajitura a iesit pe placul vostru! E o mare onoare pentru mine sa stiu ca un bucataras iscusit, asa ca tine , mi-a probat o reteta! Multumesc!

Bunica 1

02.12.2016, 20:18

Mâine o probez în mod sigur,prea este apetisantă!

Constelatialeu 1

02.12.2016, 20:43

Eu inca astept cu`curierul ala....

Satisfyyourcravings 1

02.12.2016, 20:51

Delicios!

Ina 1

02.12.2016, 20:54

Draga Miki, poza ta a facut totul Se vede cat e de fraged aluatul si-am vrut sa-l incerc

Ina 1

02.12.2016, 20:54

Buni, sigur iti va placea

portiadelumina 1

02.12.2016, 21:18

Preferata mea în materie de dulciuri de post. Fain!

katty 1

02.12.2016, 21:22

Delicioasa

Rocsi 1

02.12.2016, 21:24

Super, super grozava! As manca cateva bucati bune!

Merisor 1

02.12.2016, 23:52

Ce faina este!

mirela0911 1

04.12.2016, 10:27

O am și eu pe lista!

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:02

Gherca Daniela 1

05.12.2016, 17:34

o bunatate de prajitura!

RuxyRux 1

08.12.2016, 20:51

O, daaaa Minunata!

diaconta 1

10.12.2016, 23:37

vaaai cum am scapat-o,asa-mi trebuie daca lipsesc

LiviaSavu46 1

02.12.2019, 17:05

Se poate pune praf de copt in loc de bicarbonat?

Ina 1

02.12.2019, 21:54

In principiu se poate dar va trebui sa renunti si la zeama de lamaie. Praful de copt are deja inclusa partea acida.
Fiind un aluat care se intinde in foi, eu prefer bicarbonatul. Praful de copt il pun doar in aluaturi care curg.
Mult succes!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere