Prajitura desteapta

de Sylvia in Prajituri, 18 Mai 2010 | 5282 vizualizari

COMENTARII (8)

ela 1

18.05.2010, 17:43

eu prima,ca am terminat cu pulpa,acum vreau si desert

nadina73 1

18.05.2010, 17:50

si eu fac putin diferita dar orcicum e grozava 5 furcu

madi_marin 1

18.05.2010, 18:19

foarte buna e prajiturica asta.... si mie imi place mult....

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2010, 18:37

am zis si eu ca o s-o incerc

Sylvia 1

19.05.2010, 17:12

E usor de facut, trebuie sa ai grija doar sa nu fie jos in cuptor si sa fie focul foarte mic.

mena29 1

24.05.2010, 17:15

Aceasta praji o fac si eu mereu,este usoara si rapida cinci furculite,bravo

Ina 1

24.05.2010, 17:24

da, si eu o faceam. Ca sfat, pentru ca blaturile sa fie bine delimitate de crema, albusurile se amesteca cu o lingura de lemn, doar prin miscari de du-te - vino ( de sus in jos) , nu circulare.

Sylvia 1

25.05.2010, 20:12

Ina merci de sfat sincer eu cred ca le-am ingramadit acolo glumesc dar nu am facut chiar cum spui tu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Albina