Prajitura imposibila

de nadina73 in Dulciuri, 27 Iul 2010 | 25252 vizualizari

 

Este o prajiturica foarte rapida si buna,denumirea asa am gasit-o, insa ce va pot spune ca este ceva gen "prajitura desteapta" dar cu aroma de cocos si foarte buna si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 35o g faina
  • 570 ml lapte
  • 150 g nuca cocos
  • 180 g unt
  • 4 vanilii
  • 1 praf de copt
  • cicocolata neagra pt ras la final pe prajitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura imposibila:

Se amesteca untul moale cu nuca de cocos,se pune faina  cernuta si praful de copt apoi zaharul,vaniliile si ouale iar la sfarsit laptele se amesteca bine pana se incorporeaza bine tot laptele.

Este o comopozitie foarte lichida.

Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Se da tava la cuptor 45 minute la 160 grade pana incepe sa prinda o culoare aurie

Nuca de cocos se ridica la suprafata si devine putin  cremoasa.

O prajiturica foarte rapid de preparat ,mai mult dureaza coacerea, insa megre foarte bine pe caldurile astea chiar rece tinuta in frigider.

Dupa ce s-a copt se rade ciocolata

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura imposibila-0
Prajitura imposibila-1
Prajitura imposibila-2
Prajitura imposibila-3
Prajitura imposibila-4

COMENTARII (51)

nadina73 1

11.08.2011, 23:32

carmy da imi cer mii si mii de scuze,acuma am vazut ,nu e trecut zaharul dar este vorba de 1 cana si jumatate ,reteta este preluata de aici http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/prajituraimposibila/index.html

carmy_blue 1

12.08.2011, 11:45

am retinut... acum o prepar si sper sa iasa imposibil de buna...
va pup

monik80 1

16.03.2015, 14:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41