Prajitura jumatate

de ella 87 in Prajituri, 11 Noi 2012 | 2848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar
  • esente
  • amidon
  • bicarbonat
  • cacao
  • faina
  • 3 linguri apa
  • cirese,visine
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura jumatate:

Se separa albusul de galbenus. Galbenusul se freaca cu uleiul, separat batem albusurile cu zaaharul pana se formeaza o bezea. Amidonul si bicarbonatul le amestecam cu faina, turnam si galbenusurile peste bezea, amestecand cu o lingura de sus in jos, adaugam si faina, esentele, coaja de lamaie daca vreti, amestecam pana devine un aluat vartos. 

Luam o parte din aluat si amestecam cu cacao, ungem forma cu ulei, turnam aluatul, dam fructele prin zahar si faina si le punem in aluat. Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 c, incercam cu o scobitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura jumatate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:22

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:00

numi place denumirea eu vreau intreg nu jum ,super reteta

Bya Ralu 1

28.11.2012, 11:59

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Mirela