Prajitura sarbeasca, Tunischi

de Bucataras Diana in Dulciuri, 7 Ian 2017 | 7027 vizualizari

COMENTARII (16)

cristinutanicolita 1

07.01.2017, 09:49

delicioasa

dantes 1

07.01.2017, 09:55

Delicioasa!

Anett 1

07.01.2017, 10:06

super prajiturica!

Bunica 1

07.01.2017, 10:14

Mă gândesc oare nu era mai bine dacă răsturnai blatul ?Să fie cu nucile in sus și blat jos.De altfel o bunătate de prăjitură din ingrediente!

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 10:18

Valclaudia 1

07.01.2017, 10:19

Lau 1

07.01.2017, 10:21

Renataedina 1

07.01.2017, 10:25

Bucataras Diana 1

07.01.2017, 10:47

Nu stiu, Buni, ce sa zic... Ne-a cam facut probleme prajiturica aceasta.... E posibil sa fi gresit noi ceva pe undeva

CameliaR 1

07.01.2017, 10:49

mirela0911 1

07.01.2017, 11:33

Tare bine suna dupa ingrediente!

MotanLaOale 1

07.01.2017, 12:25

kytz 1

07.01.2017, 13:16

RuxyRux 1

07.01.2017, 13:17

Sigur e minunata!

Rocsi 1

07.01.2017, 20:38

diaconta 1

07.01.2017, 23:11

Nuca si gem de caise,sigur e un deliciu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu urda