Pui la cocotte cu legume

de Sylvia in Pui, 8 Dec 2010 | 5705 vizualizari

COMENTARII (31)

ionix 1

08.12.2010, 18:03

wow... în sfârşit pot comenta... acum trebuie să dau înapoi la reţetă şi să-ţi dau 5 furci... le meriţi

Bucataras 1

08.12.2010, 18:07

intii dai furcile si apoi comentezi

ela 1

08.12.2010, 18:12

imi dai mie oala asta?????

lia maria 1

08.12.2010, 18:12

Yumi,yumi, ce buna tre sa fie

Sylvia 1

08.12.2010, 18:18

De asta nu puteam eu sa va invit la masa nu erau furcile sa puteti elegant

Sylvia 1

08.12.2010, 18:21

Ela e asa grea oala asta ca mi-o refuza la posta. Sincer vb e exact ca si ceaunul romanesc, peretele e ceva mai gros si cica rezista o viata intreaga asta daca nu o scapi cred

Sylvia 1

08.12.2010, 18:22

Ionix si eu am observat ca e ceva schimbat

Sylvia 1

08.12.2010, 18:25

Bucataras ai rezistat cu postul ? Nu ne-ai mai comunicat

kamy 1

08.12.2010, 18:39

eu am pus furcile da nu am putut comenta si cum nu am fost prima si la comentarii plec cu coada intre picioare ca sigur nu mai e nimic la ce bn sunt 5f le-am pus

ionix 1

08.12.2010, 18:53

şefu, aşa am zis c-o să fac dar am uitat... dar o să mă obişuinesc cu noua faţă a site-ului... văd că ne punem straie noi de sărbători

Rocsi 1

08.12.2010, 19:01

ce as servi o portie d ela tine..dar esti cam departe..offf

diaconta 1

08.12.2010, 19:06

sper ca stii ca-ti dau nota 20 pentru mancarea asta cocheta excelent arata

tanyapatap 1

08.12.2010, 19:46

Ina 1

08.12.2010, 20:10

ce bine arataaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:15

arata bine carnea de pui si adevarat este ca acest vas este minunat deoarece si eu am o oala cu capac de peste 25 de ani tot emailata nu din tara, in care fac sarmalele si dupa ce le scot din cuptor inca mai clocotesc o ora cel putin; e grozava,

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 20:28

Brindusa 1

08.12.2010, 21:10

O Sylvie ce bunatati ai facut tu aici! Ca de obicei de altfel. Si eu imi doresc o "cocota" din asta, dar inRO sunt asaa de scumpe...

MIUTA 1

08.12.2010, 21:15

Ce bine arata,super 5 furculite

kamy 1

08.12.2010, 22:00

sylvia....eu am un vas ca al tau,mi l-a trimis soacra mea din targ de la oradea l-a cumparat...noroc cu tine ,ca nu-mi explicam de ce se arde mancarea la foc mij pe aragaz...vb tot singura si o injuram in gand numai in cuptor l-am folosit acum m-am prins.. http://www.bucataras.ro/retete/11885/pulpe-de-pui-cu-pilaf-de-orez.html la reteta asta se vede cat de cat...are vreo 3 kg cu capac...aia trebuie sa fie multumesc

RuxyRux 1

08.12.2010, 22:45

20 de furcu

La Ancuta 1

08.12.2010, 23:53

imi place cum arata

MotanLaOale 1

09.12.2010, 08:28

bun bunutz

mena29 1

09.12.2010, 08:51

as dori o portie,se poate?

nadina73 1

10.12.2010, 01:00

la pachet trimiti? super buna

Sylvia 1

10.12.2010, 12:10

Kamy probabil se ardea de la focul mare mai fa o incercare cu el pe minim superb vas al meu cred ca e mai greu

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Valdostana haiduceasca