Pulpa de porc aromata

de alilianaa in Porc, 17 Iul 2013 | 2776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpe de porc
  • coriandru, chimen, menta, foi dafin, sare, piper dupa gust
  • 20 ml otet balsamic
  • o lingurita de miere
  • o jumatate de capatana de usturoi
  • vin alb sec 200 ml
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc aromata:

Se ia carnea, se spala, se cresteaza. Se  da cu sare, piper..se presara coriandru, chimen, menta. Se freaca bine pulpa cu toate acestea. 

Din otetul balsamic si miere se face o solutie cu care ungem carnea. 

Se pune intr-o tava. Peste friptura  punem catei de usturoi mari taiati pe jumatate. Se completeaza tava cu vin si apa si se da la cuptor pentru o ora. 

Din cand in cand se scoate friptura si se mai unge cu sosul format in tava. 

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc aromata 245479
retete culinare - Pulpa de porc aromata 245480
retete culinare - Pulpa de porc aromata 245481
retete culinare - Pulpa de porc aromata 245482

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:56

Grozava!

mena29 1

17.07.2013, 22:29

Wow,ce bun!

alilianaa 1

17.07.2013, 22:36

Multumesc frumos...Claudia cum sa nu te primesc, Elena, Mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L