Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter

de Panacris in Porc, 28 Iul 2013 | 5684 vizualizari

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

28.07.2013, 19:54

ce bunatate!

adnia 1

28.07.2013, 19:54

yamy!

Angelina_Elena 1

28.07.2013, 19:56

MotanLaOale 1

28.07.2013, 19:57

T I M E A 1

28.07.2013, 20:05

Buna mancare . Nu am mai mancat porc de mai bine de 2 luni, dar nu pot sa zic ca mi-e dor )

Bya Ralu 1

28.07.2013, 20:35

ce papa buna

babi5 1

28.07.2013, 20:37

:

Rocsi 1

28.07.2013, 20:54

Foarte buna.. Noi mancam porc, nu foarte des, dar mancam

mena29 1

28.07.2013, 21:00

Arata excelent!

Micutza Luana 1

28.07.2013, 21:02

bun bun

laura_n 1

28.07.2013, 21:37

ce buna tre sa fie

roxana_simona 1

29.07.2013, 10:06

babi5 1

06.09.2013, 20:18

ciobotaru_laura 1

29.07.2014, 13:34

Mmmmmmmmmmm

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru