Pulpa de porc impanata

de Constelatialeu in Porc, 22 Oct 2014 | 3247 vizualizari

 

Am mancat,a fost buna,ce sa mai introduc.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc
  • bucatele de muschiulet afumat
  • bucatele de sunculita afumata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • garnitura
  • cartofi si morcovi fierti
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc impanata:

Luam bucata de pulpa de porc si o presaram cu sare,apoi o crestam,formand 4 buzunare,Dam un praf de sare si in interiorul buzunarelor,apoi presaram piper.In fiecare buzunar punem bucatele de muschiulet afumat,sunculita si catei de usturoi.Legem strans cu sfoara si ungem bucata de pulpa cu putin ulei.Asezam carnea intr-un vas de yena,iar vasul de yena il bagam in cuptor pe tava de la cuptor in care am pus apa.Lasam la foc mic cca 3 ore,din cand in cand mai turnam apa in tava cuptorului si intoarcem bucata de carne pe toate partile pana se patrunde bine si se rumeneste.Separat foerbem cartofi si morcovi pentru garnitura.Scoatem bucata de carne,taiem sfoara,asezam pe platou,punem si garnituta si turnam peste sosul lasat de friptura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc impanata 348512
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348513
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348514
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348515
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348516
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348517
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348518
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348519
retete culinare - Pulpa de porc impanata 348520

COMENTARII (31)

Bunica 1

22.10.2014, 21:56

Ispita ce esti!

Gherca Daniela 1

23.10.2014, 00:12

Pushaa 1

23.10.2014, 13:13

oaoooooooooo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D