Pulpa de porc in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mai 2011 | 3211 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

01.05.2011, 20:25

Si cat se lasa?

Lau 1

01.05.2011, 20:44

gaby am corectat

Mitinita 1

01.05.2011, 20:44

Rocsi 1

01.05.2011, 20:48

iau o bucatica

mihaelaM 1

01.05.2011, 20:50

a ajuns mierosul pana la mine vreauuuuu

La Ancuta 1

01.05.2011, 20:58

alldaycooking 1

01.05.2011, 21:30

Lau 1

01.05.2011, 21:39

miti

Lau 1

01.05.2011, 21:40

rocsi

Lau 1

01.05.2011, 21:40

mihaela

Lau 1

01.05.2011, 21:40

anca

Lau 1

01.05.2011, 21:40

allda

kamy 1

01.05.2011, 21:47

Lau 1

01.05.2011, 22:03

kamy

lacrimioara 1

01.05.2011, 23:59

Bucataras Medi 1

02.05.2011, 07:14

mmm............ce buna..................

MotanLaOale 1

02.05.2011, 08:42

bun bun

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:20

f buna si arata bine

Cris2711 1

02.05.2011, 20:32

ce fascinatie

adry88 1

06.05.2011, 11:53

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu carne de la garnita