Pulpe de curcan cu orez si legume

de Panacris in Curcan, 24 Mai 2012 | 6684 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

24.05.2012, 15:17

bun

Angelina_Elena 1

24.05.2012, 15:18

foarte bune!

DIANA B 1

24.05.2012, 15:28

Buuuuuuuuuuuuuuuuun

mikidaniro 1

24.05.2012, 15:55

bune,bune!

MotanLaOale 1

24.05.2012, 16:28

Geanina87 1

24.05.2012, 16:48

ce foame mi se face cand vad pozele

mamaieelena 1

24.05.2012, 16:51

bun,bun

alinutzika 1

24.05.2012, 16:52

Bucataras Medi 1

24.05.2012, 17:53

si eu pregatesc destul de des curcan.

diaconta 1

24.05.2012, 19:33

si eu am o pulpa de curcan de pregatit arata tare bine

Rocsi 1

24.05.2012, 20:18

Venim cu totii la masa!!

Panacris 1

24.05.2012, 20:19

Spor la treaba Dia!Ma bucur ca te tenteaza reteta mea

diaconta 1

24.05.2012, 20:23

Nu stiu cand o sa am timp sa fac

Panacris 1

24.05.2012, 20:25

Pai le pui in tava, dai drumul la cuptor, pui timer/ul si gata. Nu necesita mare efort

RuxyRux 1

24.05.2012, 20:30

Tare tare bine arata!

mirela0911 1

24.05.2012, 22:08

bunatate de bunatate!

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:31

like,like

Panacris 1

25.05.2012, 07:29

Multumesc pentru aprecieri!

babi5 1

14.12.2014, 19:50

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot