Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Apr 2011 | 3078 vizualizari

 

am de cateva luni betele pentru frigarui si daca frigarui cu carne n-am apucat sa fac, am zis sa le folosesc totusi la ceva :)) asa ca am facut cartofii :D

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • nucsoara
  • 50 ml vin
  • 2 bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor:

Spalam pulpele si cartofii.

Pulpele le lasam intregi, le crestam din loc in loc, apoi le condimentam dupa gust.

Cartofii ii taiem rondele nici prea groase, nici prea subtiri.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei, punem pulpele si cartofii pe care i-am infipt in betele pentru frigarui, apoi i-am condimentat si pe ei dupa gust.

Dam la cuptorul preincalzit o ora la foc mediu, la jumatatea intervalului intoarcem atat carnea, cat si cartofii pe cealalta parte.

Dupa ce s-au facut cartofii si carnea, stropim totul cu vin si mai lasam inca 15 minute la cuptor.

Servim alaturi de o salata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor 95882
retete culinare - Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor 95883
retete culinare - Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor 95884

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2011, 09:28

motan multumesc, au fost buneee

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2011, 09:28

ruxy multumesc

babi5 1

18.12.2014, 08:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55