Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

de kamy in Pui, 2 Mai 2011 | 3674 vizualizari

COMENTARII (47)

Rocsi 1

02.05.2011, 19:02

ce fain

ela 1

02.05.2011, 19:02

ce bunatate.......................

kamy 1

02.05.2011, 19:02

rocsi...hai la masa

kamy 1

02.05.2011, 19:03

ela...si tu

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:14

si eu

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2011, 19:16

tare bine arata!!

kamy 1

02.05.2011, 19:16

mihaela...si tie da mai poti???

kamy 1

02.05.2011, 19:17

dya...multumesc hai la masa

diaconta 1

02.05.2011, 19:25

pai ce cuvinte-ti mai trebuie cand ai bunaciunea asta la cuptor? doar noua ne trebuie sa te laudam si sa-nghitim in sec sau sa salivam

RuxyRux 1

02.05.2011, 19:28

Vai ce bine arata...Saby stie? Ca mama ei gateste asa bine? Super Kamy

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:41

nu prea mai pot dar mai indes

kamy 1

02.05.2011, 19:46

dia...trebuia sa folosesc vasul celalalt,mai mic si 4 pulpe sa le bag in conge sabi a vrut 2 si le-a mancat da legume ba

kamy 1

02.05.2011, 19:47

ruxy...cred ca stie,ca prea "baloteaza" cateodata mi-as fi dorit sa fac fix pix si sa nu mai manance atat si cate mai am de invatat de la voi

kamy 1

02.05.2011, 19:48

mihaela....papa cat incape ca este

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:55

Cris2711 1

02.05.2011, 20:18

si eu balotez ca arata pe cinste

kamy 1

02.05.2011, 20:29

cris...baloteaza draga mea ca este cata vrei

Cris2711 1

02.05.2011, 20:40

atunci avanti mersi Bella

kamy 1

02.05.2011, 20:52

cris,,,sa-ti fie de bine

Mitinita 1

02.05.2011, 21:17

vasul roman e vasul de lut?

kamy 1

02.05.2011, 21:20

miti....nu....vasul de lut e ala emailat(lacuit)macar pe exterior si vasul roman e cel pe care-l lasi in apa macar 2 ore....in vasul roman de obicei nu se pune apa,ca se formeaza aburi in interior

kamy 1

02.05.2011, 21:21

daca vrei iti pun niste poze cu amandoua

mirela0911 1

02.05.2011, 21:34

Chiar fara cuvinte, stam si salivam

kamy 1

02.05.2011, 21:37

mirela....da nu sta si saliva hai la masa

La Ancuta 1

02.05.2011, 21:40

ce bunaciune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu garnitura de ciuperci