Pulpe de pui marinate la gratar

de MotanLaOale in Pui, 14 Dec 2018 | 4405 vizualizari

 

Stiu ca mult mai bune ar fi facute pe gratar cu carbuni dar viata la bloc are restrictii si au iesit foarte bune si pe aragaz.
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpe de pui dezosate
  • condiment pentru pui
  • condiment pentru gratar
  • boia dulce
  • boia iute
  • amestec de ierburi de gradina
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate la gratar:

Pulpele se curata de pieliti si zgarciuri si se spala.

Se usuca cu servetele absorbante si se pun intr-un castron.

Se presara cu sare si condimentele, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.

Se lasa cel putin 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun pulpele la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu rozmarin si usturoi