Pulpe de pui pané trase in cascaval

de Sylvia in Pui, 28 Iul 2010 | 5416 vizualizari

 

Va prezint reteta mea de pulpe de pui pané cu cascaval, sunt foarte fragede si gustoase, un pranz consistent si aromat potrivit pentru orice ocazie.

 

INGREDIENTE

 Avem nevoie de :

  • 6pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • putina boia,
  • lapte ,
  • faina,
  • pesmet,
  • cascaval,
  • 2 oua,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pané trase in cascaval:

  Preparare : curatam pulpele de pui de piele si si condimentam bine cu sare piper si boia si le lasam in lapte rece pret de cateva ore.

   Dupa aceea  pregatim ouale  batandu-le bine, le condimentam cu sare si piper si  adaugam 2-3 linguri de cascaval ras .

   Scoatem pulpele de pui si le trecem prima data prin faina apoi prin compozitia de ou si apoi prin pesmet.

   Le prajim in ulei incins la foc foarte mic sa se patrunda bine, la final dam focul mai mare sa se rumeneasca.

  Se scot apoi pe un servet de hartie absorbant si  se servesc cu garnitura preferata, va doresc pofta buna  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pané trase in cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mena29 1

29.07.2010, 10:18

Da,gustoasa reteta si bineanteles,extraordinara prezentare,nota 20

Sylvia 1

29.07.2010, 10:19

Mena esti tare draguta.

elena1988 1

13.03.2011, 18:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute