Pulpite-n bacon cu garnitura de legume la cuptor

de Bucatardinpasiune in Pui, 23 Feb 2013 | 3538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui,
  • cate jumatate de ardei rosu, verde si galben,
  • 1 zucchini,
  • 5 ciuperci champignon,
  • 150 gr. bacon,
  • 4 catei usturoi,
  • 4 frunze salvie,
  • rozmarin,
  • 5 linguri ulei de masline extravirgin,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite-n bacon cu garnitura de legume la cuptor:

Taiem pulpele in doua, le curatam de piele,  crestam fiecare bucata cate putin, le presaram cu putin piper  (sare nu, pentru ca baconul este suficient de sarat)  si le infasuram in bacon.

Spalam bine legumele si le taiem dupa pofta inimii. Eu am taiat cipercutele in doua, ardeiii si dovlecelul in cuburi mari.

Ungem tava cu ulei de masline, dupa care asezam carnita infasurata in bacon si legumele. Stropim cu restul de ulei de masline si poi aruncam peste acestea salvia, rozmarinul, piper, putina sare si nu in ultimul rand cateii de usturoi zdrobiti usor cu lama cutitului.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul incins. Dupa 20 de minute eliminam folia si mai lasam la cuptor aproximativ 15 minute, pana cand baconul este rumenit.

Foarte simplu, nu? Efort minim, efect maxim!!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite-n bacon cu garnitura de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

diaconta 1

24.02.2013, 17:56

Bucatardinpasiune 1

24.02.2013, 22:19

Multumesc fetelor pentru mesaje! Azi am avut o zi plina si nu prea am fost prompta cu raspunsurile! Intr-adevar au fost delicioase si s-au completat perfect cu legumele aromate cu salvie si rozamarin!

Merisor 1

25.02.2013, 06:00

Super arata! Si tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume cu aripioare la cuptor