Red fish la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Feb 2014 | 1223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 peste red fish (eu am avut congelat) 
  • sare, piper, 
  • 2 cepe
  • 2 rosii mari si coapte 
  • 2 pahare de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish la cuptor:

Curatam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore .

Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas termorezistent. Punem pestele deasupra si turnam putin ulei de masline deasupra si vin alb. 

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste putin. (aprox 30 minute)

 

 

TIPS-URI

1

Servim la cartofi fierti sau aromati cu rosmarin, orez sau alta garnitura la alegere . Si nu uitati vinul alb sau roze!!!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Red fish la cuptor 296317
retete culinare - Red fish la cuptor 296318
retete culinare - Red fish la cuptor 296319
retete culinare - Red fish la cuptor 296320
retete culinare - Red fish la cuptor 296321
retete culinare - Red fish la cuptor 296322
retete culinare - Red fish la cuptor 296323

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

06.02.2014, 19:45

Pushaa 1

06.02.2014, 20:22

cristeena20 1

06.02.2014, 22:10

Multumesc !! si eu zic la fel...pestele oricand e bun si oricum e facut. Eu sunt adepta ideii simplu si bun Aici am mare noroc ca avem atatea feluri de peste la preturi bune ..si nu mai stiu ce sa aleg. Pestele asta e prima data cand il incerc dar imi place mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29