Reteta de prajitura Petre Roman cu crema de vanilie si caramel

de miremirc in Prajituri, 5 Iun 2011 | 295371 vizualizari

COMENTARII (58)

ianculubita 1

16.12.2014, 14:52

Trebuie s-o fac si eu ca-i prea buna!!

monik80 1

14.03.2015, 15:52

Aletta 1

15.04.2015, 18:00

Rahela Velicu 1

26.05.2017, 19:54

ce bine arata!

Alina MihaelaHutanu 1

02.03.2019, 10:52

Nu mi-a iesit aceasta prajitura. Ceva cred ca este gresit. Am folosit tava mica si nu a crescut.nu am avut cum sa tai blatul in 2.
La Caramel cand am pus untul s-a intarit si nu s-a incorporat untul.cand am pus caramelul pe foaie toata crema a alunecat de pe caramel pt ca caramelul a format o pelicula. Si la sfarsit tot albusul ala pe bain marin nu ii inteleg rostul. Poate ca gresesc eu dar ceva tot nu e bun🤔 prea mult unt in crema si exagerat de mult zahar. Aproape 1kg de zahar la o prajitura🙄

CristianaGhiuro 1

17.11.2019, 09:03

Nu recomand rețeta asta. Este ZAHAR CU CREMA. Horror. Am stricat o gramada de alimente timp și nervi. Am aruncat toată prăjitura

Sidy 1

23.12.2020, 07:09

O prajitura foarte, foarte gustoasa ! De ce trebuie sa fim rele ? Nu va place ca e prea mult zahar sau unt ? Puneti mai putin, nu se va intampla nimic rau !
Mie imi place enorm, am facut-o de multe ori si a iesit perfecta !

trifadalia 1

13.12.2023, 11:28

Demult nu am mancat aceasta prajitura. Candva toata lumea o facea era la moda , gustul oricum nu si-l pierde

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza dulce