Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei

de Oana in Dulciuri, 11 Mai 2009 | 104655 vizualizari

COMENTARII (32)

Sabina 1

11.05.2009, 22:04

bun bun ...si eu am trecut de mult pe lista aceste fursecuri ...sper sa ajung sa le fac cat de curand
arata foarte bine, Oana, mai aveti si pentru mine 2-3?

ANCA 1

11.05.2009, 22:22

ptiu, am uitat de ele complet,bune rau, eu pun si nuca sau alune! acum ceva ani faceam si eu mereu!

Oana 1

11.05.2009, 23:11

Sabina, mai am, ca au iesit multe! 2 castroane
Ancuta, stiu! si eu faceam cu sor-mea mai mereu cand eram la mama acasa si mi-a facut pofta Irina, o prietena. Poate scrie si ea o reteta!!!

Oana 1

11.05.2009, 23:12

Au mancat astia mici cu 2 guri! Stef era numai firimituri si tropaia pe langa mine Vlad alegea numai din alea cu multe stafide

luminita20_2006 1

12.05.2009, 20:45

chiar suna fff bine....hm....maine ma pun pe treaba...daca sotul papa tot tortul azi

Oana 1

12.05.2009, 22:14

Sora, esti de groazaaa Au iesit bune??

Bucataras 1

20.05.2009, 20:44

Simona, nu incerci sa devii bucataras? Avem gashk misto, avem premii super

Oana 1

21.05.2009, 00:13

Gina, nu stiu daca ar mai iesi asa fragede fara amoniu...dar e special pentru prajituri. Chiar nu stiu cu ce s-ar putea inlocui...
Simo, sper sa-mi pastrezi si mie din fursecurile tale

yammy 1

24.05.2009, 17:02

o sa le incerc

Oana 1

11.07.2009, 18:22

Kiki, au iesit bune?

Valentina 1

16.01.2010, 16:56

Eu le-am facut cu bucatele de ciocolata si au fost nemaipomenite!!!!!!

Oana 1

16.01.2010, 19:10

Super, Vali As fi gustat si eu cateva

springflower24 1

11.10.2010, 13:56

Fursecurile astea sunt minunate: usor de facut, cu gust ca al celor de la cofetarie! Dispar repede din farfurie, incepi sa mananci si nu te poti opri!

Multumesc Oana pentru reteta!

Oana 1

11.10.2010, 16:27

Asa e, sunt mai bune ca cele de la cofetarie Am facut si eu de curand o tura

kamy 1

11.10.2010, 16:46

OANAAA.......nu am amoniac...se poate praf de copt sau bicarbonat????

springflower24 1

11.10.2010, 19:09

Eu le-am facut cu bicarbonat de sodiu si au fost ok..

kamy 1

11.10.2010, 19:34

ms spring...

Oana 1

11.10.2010, 21:46

Scuze, nu am fost pe faza...sunt inca la serviciu si am de lucru Eu nu am facut decat cu amoniu, nu stiu cum ies cu altceva, dar daca a incercat Spring si au fost ok...spor la treaba!

moi_miruna 1

27.10.2010, 14:48

Wow, mi-au iesit super!!! Le-am incercat si cu ciocolata topita, un fel de limbi de pisica, numai ca au iesit mai mult "limbi de elefant". Am folosit o lingurita ceva mai mare si am pus ceva mai multa compozitie .
Oricum, multumesc tare mult, datorita tie, prima mea experienta culinara cu fursecuri a fost un succes
Sa citim numai de bine

Ellena 1

09.11.2010, 21:30

Buna Oana,vreau sa te intreb,amoniu poate fi inlocuit?eu nu gasesc deloc in italia asa ceva sau nu am vazut eu in supermarkete ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem