Reteta simpla pentru un blat de tort perfect

de Patricia Iordache in Dulciuri, 25 Iul 2013 | 618429 vizualizari

COMENTARII (98)

Sidy 1

23.11.2013, 08:15

Minunat !

Mirela Suba 1

23.11.2013, 10:06

felicitari este un blat minunat

Larisel 1

27.11.2013, 18:42

Perfect

elena_pop1 1

07.12.2013, 10:43

Chiar ca este un blat perfect! Nu se lasa cand il scoti din cuptor, se taie perfect, este pufos. Este printre retele mele preferate. Multumesc si felicitari !

Blackrose 1

10.12.2013, 23:57

Foarte dezamagita de reteta! Este prea compact, deloc pufos!

Codrin 1

24.12.2013, 15:17

perfect

tanyapatap 1

27.12.2013, 20:25

flory40 1

29.12.2013, 12:29

de ce sa lasat blatul dupa racire.

Alexandra Burz 1

30.12.2013, 15:52

mihaela_miha 1

30.12.2013, 18:57

o porcarie!mi sa lasat in jos si imi trebuia de revelion!!sa faci tu si in loc de perfect pune "sricat,,!!

gabytza26 1

04.02.2014, 20:49

Mie mi-a iesit foarte bine.Inainte faceam tortul dupa alta reteta dar am zis sa incerc si reteta asta si mi-a iesit minunat.

vikaCi 1

01.03.2014, 15:32

l-am facut de zeci de ori, dar chiar asa de pufos ca pe foto nu mi-a iesit, oricum sint multumita, probabil forma mea are diametrul mai mare

Ligia Bxl 1

08.03.2014, 15:19

mihaela_miha nu vreau sa fiu rea asa ca tine, stricat a fost al tau,cum poti jigni fata cand asa ia iesit? crezi ca poza e copiata?si cata lume a incercat pe aici si le-a reusit numai tie nu,nu e frumos cum te manifesti si jignesti,eu l-am facut si mia iesit super,inseamna ca nu ai habar sa faci un blat,mai incearca si vei vedea ca ceva nu e in regula la tine nu la ea

Ligia Bxl 1

08.03.2014, 15:20

am uitat sa-ti multumesc ptr reteta,super tare

gabrielajompan 1

15.04.2014, 11:20

Am incercat reteta si mi-a iesit blatul mult mai frumos decat in poza atasata retetei ,tava mea avand diametrul de 24 cm.Poate unele dintre doamne nu pun suflet,caci asta e ingredientul secret..

Mada22 1

17.04.2014, 17:58

super bun,,a iesit super,asi l-am facut...si mia iesit genial...foarte buna reteta, explici foarte frumos reteta.. te pup

deeyta 1

16.05.2014, 21:27

buna!am incercat si eu reteta si mi-a iesit perfect pana s-a copt blatul si l-am scos din cuptor,iar la 5 min.dupa mi s-a lasat f.urat .Trebuia sa-l las cumva sa se raceasca in cuptor k eu l-am scos direct dupa coacere si era cam frig in bucatarie k era deschis geamul...oare asta sa fie cauza?....ai putea sa ma lamuresti si p mn ,te rog,pt .ca vreau sa mai incerc o data si nu vreau sa repet greseala.multumesc

Aletta 1

02.07.2015, 21:40

O sa il incerc

dantes 1

19.08.2016, 07:34

Super!

Roxana RominaGati Ciutan 1

07.08.2018, 14:09

Mi-a iesit dar in niciun caz nu e asa pufos... abia am reusit sa-l tai in 2....

CosminaCostache 1

01.10.2018, 20:57

Abia am reunir datos il tai in 2💩💩💩💩

CosminaCostache 1

01.10.2018, 20:58

Abia am reusit sa il tai in 2💩💩👎👎👎

abstract01 1

17.12.2018, 22:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rapid cu branza kwark si biscuiti