Rosii umplute si bruschetti

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 2849 vizualizari

 

pai fiindca umplusem niste rosii cu mijlocul scobit ce era sa fac mai bun decat niste bruschete? :))

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mai tari
  • o mana de fasole verde
  • 2 oua
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 2-3 graunti de usturoi
  •  marar verde
  • 2 -3 linguri smantana
  • 1 /2 borcanel ciuperci champignion
  • 1 bucatica de radacina telina
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 4 felii de paine
  • putin unt pt.uns painea
  •  1 felie de cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute si bruschetti:

am preparat o maioneza clasica din un galbenus de ou fiert tare , un galbenus crud, mustarul, uleiul si un praf de sare.Apoi am fiert fasolea verde , am scurs-o si am lasat-o la rece.Am amestecat fasolea verde cu smantana rece si cu usturoi pisat.Ciupercile le-am calit cu putina ceapa si le-am dat un praf de sare.Le-am scurs , le-am lasat la rece si le-am amestecat cu maioneza si usturoi pisat.Am presarat si putin marar.Morcovul si telina crude curatate de coaja le-am dat pe  razatoare si le-am amestecat cu maioneza.Apoi am taiat capacele la 3 rosii si le-am scobit pe interior.Le-am umplut cu cele 3 umpluturi si le-am dat la rece.Miezul de le cele 3 rosii l-am tocat marunt, l-am amestecat cu putin ulei de masline si sare si cu cimbru uscat.Am  taiat 4 felii de paine, le-am uns cu unt si le-am dat un praf de sare, am incins Doubletta si le-am pus la  prajit.Apoi le-am uns cu usturoi zdrobit cu cutitul si le-am adaugat amestecul de rosii ci cimbru si putin ulei de masline si usturoi.Apoi le-am asezat intr-o tavita cu bucatele de cascaval deasupra si le-am dat la rumenit putin.Au iesit delicioase!

 

RETETA IN IMAGINI

Rosii umplute si bruschetti-0
Rosii umplute si bruschetti-1
Rosii umplute si bruschetti-2
Rosii umplute si bruschetti-3
Rosii umplute si bruschetti-4
Rosii umplute si bruschetti-5
Rosii umplute si bruschetti-6
Rosii umplute si bruschetti-7
Rosii umplute si bruschetti-8

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.10.2010, 00:59

super super super super super ce sa mai zic ?sau sa mai zic?5 furcu si 5

epurasha2bb 1

11.10.2010, 11:38

multumesc fetelor! miha ma bucur, ditto!

luminita20_2006 1

11.10.2010, 17:03

arata foarte foarte bineo sa pun in practica reteta neaparat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04