Ruladă aperitiv, cu carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 2689 vizualizari

 

Nouă ne plac foarte mult astfel de rulade. Un aperitiv gustos, care arată foarte bine pe un platou cu gustări.
Am folosit piept de pui şi carne din cârnaţi, pentru că zilele astea am pregătit în casă nişte cârnaţi minunaţi, exact pe gustul nostru.
Pentru contrast şi gust am folosit şi morcov, ouă şi gogoşar roşu murat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (300 g)
  • Carne din cârnaţi (aproximativ 300 g)
  • 1 morcov
  • 2 oua fierte
  • Fâşii de gogoşar murat
  • Condimente Barbeque pentru pui
  • Puţin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă aperitiv, cu carne tocată:

Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o.

Am scos carnea din cârnaţi.

Morcovul si ouale le-am fiert.

Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de cârnaţi,dar nu pe toata suprafata.

Am pus mocovul taiat bastonase,fâşiile de gogoşar si deasupra ouale,pe care le-am taiat în doua.

Ajutându-ma de folie am rulat carnea,apoi am transferat rulada într-o tava în care am pus o hârtie de copt.

Am uns deasupra cu puţin ulei si am pus la cuptor la 200 de grade.

Am lasat-o cam o ora,pâna când s-a rumenit si carnea a fost destul de bine facuta.

Am servit-o rece dar se poate servi si calda.

Poftă bună !!!

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ruladă aperitiv, cu carne tocată-0
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-1
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-2
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-3
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-4
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-5
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-6
Ruladă aperitiv, cu carne tocată-7

COMENTARII (29)

Rocsi

Rocsi 1

30.03.2015, 21:16

Mmm, prea buna!

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

03.04.2015, 23:32

Rux

Rux 1

16.04.2015, 23:48

Arata superb Diuta scumpa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!