Rulada de cascaval

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 208889 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit si se face relativ usor.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata Ementaler (cam 300g)
  • 150g sunca presata
  • o jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua fierte tari
  • 100g branza topita
  • 100g unt moale
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300g.


Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.


In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore si apoi se taie feliute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de cascaval 9539
retete culinare - Rulada de cascaval 9540

COMENTARII (48)

babi5 1

14.12.2014, 15:46

DanaModog 1

17.12.2014, 22:32

Nu se strange ambalajul de ls apa clocotinda??? Arata incredibil!

CulinaryRainbow 1

07.04.2015, 00:11

Yummy! Și eu fac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI