Rulada de cascaval

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 210006 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit si se face relativ usor.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata Ementaler (cam 300g)
  • 150g sunca presata
  • o jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua fierte tari
  • 100g branza topita
  • 100g unt moale
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300g.

Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.

In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore si apoi se taie feliute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de cascaval 9539
retete culinare - Rulada de cascaval 9540

COMENTARII (48)

babi5 1

14.12.2014, 15:46

DanaModog 1

17.12.2014, 22:32

Nu se strange ambalajul de ls apa clocotinda??? Arata incredibil!

CulinaryRainbow 1

07.04.2015, 00:11

Yummy! Și eu fac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S