Rulada de porc fiarta si afumata

de Constelatialeu in Porc, 22 Dec 2016 | 11921 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

22.12.2016, 21:34

tare buna e

Catalina L 1

22.12.2016, 21:42

ce bunatate

nadea68 1

22.12.2016, 21:43

Adauga comentariu...

delia64 1

22.12.2016, 21:50

Corinuta 1

22.12.2016, 22:05

Du'te tu! L-ai sacrificat săracu ?

Constelatialeu 1

22.12.2016, 22:06

Corinuto, nu l-am pus eu sa fie porc.....

Bunica 1

22.12.2016, 22:16

Tu și porcăriile tale!))

Bucataras Diana 1

22.12.2016, 22:31

Nici nu ma mai uit la ce pui tu aici

MotanLaOale 1

22.12.2016, 22:38

buna rau

Andra_Constantinescu 1

22.12.2016, 23:03

Bună!

Bya Ralu 1

22.12.2016, 23:44

Valclaudia 1

23.12.2016, 06:41

Ce bine arata!!

Constelatialeu 1

23.12.2016, 06:53

Multumesc, dragutilor !

simona72 1

23.12.2016, 07:52

Foarte buna! Si fiarta in zeama de varza...as gusta

anca_rm 1

23.12.2016, 09:03

hmm bine arata si suna bine , as gusta putin din ea mai ales ca ai fiert-o in zeama de varza

Constelatialeu 1

23.12.2016, 11:17

Simonette, Anca

Merisor 1

23.12.2016, 17:17

Asta da porcarie buna!

Constelatialeu 1

23.12.2016, 17:20

Merisor !

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 16:50

super!

Rocsi 1

26.12.2016, 19:55

Ce faina a iesit!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:53

diaconta 1

29.12.2016, 21:00

aici esti in elementul tau,nu pot sa comentez )))

Lau 1

05.01.2017, 14:36

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci