Salata de cruditati

de Sylvia in Salate, 5 Apr 2010 | 6488 vizualizari

 

Ma gandeam ca dupa asa multa mancare consistenta o salate de cruditati prinde bine .

 

INGREDIENTE

  • un castravete mare curatat,
  • 2 legaturi de ridichii de luna,
  • 2 cepe echalote mici ( sau ceapa verde)
  • sare,
  •  piper,
  • o lingurita ulei de masline ( bio am pus eu ) ,
  •  o lingurita de ulei de floarea soarelui,
  • o lingura de otet balamic,
  •  o lingura de verdeata uscata pt salate (are de la patrunjel, telina, morcov, usturoi, ciboulette …amestec de ierburi deshidratate , daca nu il gasiti de cumpaart puteti sa il preparati acasa e f bun la salate )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Preparare: curatam castravetele lasand cate o fasie mica din loc in loc pt aspect, il taiem rondele la fel si ridichiile . Eu am folosit placa ondulata pentru a le taia ca sa dau un aspect mai frumos.

Separat preparam intr-un bol amestecul de ulei si otetul balsamic, adaugam sarea, piperul  si verdeturile si turnam peste salata.

Amestecam bine si mai presaram putin deasupra un fir de verdeata. Se serveste simpla cu paine prajita sau cu cubulete de braza sarata. Poate de asemenea sa tina companie unei fripturi bune ….poate simpla e mai bine

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de cruditati-0
Salata de cruditati-1
Salata de cruditati-2

COMENTARII (7)

Sylvia 1

05.04.2010, 14:12

Stiam eu ca va nimeresc cu salata mea

gaby_duceag 1

05.04.2010, 15:18

si pe mine.grozav ar merge,da' n-am

Teo 1

08.04.2010, 21:54

cata culoare , cata veselie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20