Salata de fasole neagra

de Miha in Salate, 21 Mai 2009 | 5058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole neagra
  • 200 g boabe de porumb
  • 1 ceapa (mica)
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita otet
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole neagra:

Fasolea o punem la "infuriat" in apa rece pentru cateva ore.

O punem la fiert si schimbam apa de cateva ori.Dupa ce a fiert,scurgem de apa si lasam la racit.

Ceapa o taiem solzisori,o amestecam cu rosia taiata si ea cubulete si porumbul fiert.Punem tot acest amestec peste fasole si potrivim gustul de sare si piper.

Asezonam cu otetul amestecat cu ulei.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de fasole neagra 3397
retete culinare - Salata de fasole neagra 3398

COMENTARII (5)

ala_oancea 1

22.05.2009, 12:58

Foarte bun !

yammy 1

22.05.2009, 18:58

looking good

Miha 1

23.05.2009, 11:14

Multumesc dragelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D