Sandvis cu cascaval Delaco si nuci

de MotanLaOale in Sandvisuri, 26 Oct 2012 | 930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine toast
  • 2 felii cascaval Delaco
  • nuci
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval Delaco si nuci:

Feliile de paine se prajesc si se ung cu unt.

Pe fiecare felie se pune o felie de cascaval si se presara nuca maruntita.

Se pun intr-o tava si se da la cuptor pana se topeste cascavalul.

Este bun bun !

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-0
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-1
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-2
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-3
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-4
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-5
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-6
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-7
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-8
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-9
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-10
Sandvis cu cascaval Delaco si nuci-11

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

11.12.2012, 20:14

bianca92 1

07.10.2013, 23:14

interesant...nu am mai vazut aceasta combinatie. Maine stiu ce imi pun cu mine la locul de munca

MotanLaOale 1

07.10.2013, 23:33

incearca-l ca este bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04