Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 1735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 feliute sunca Sissi
  • 2 rondele de rosie
  • 2 lingurite maioneza cu usturoi (facuta in casa)
  • 2 lingurite crema de branza cu verdeata Delaco
  • 4 feliute cascaval De Senvis Delaco
  • 4 feliute cartofi prajiti
  • 1 lingurita ulei de masline(optional)
  • Maioneza cu usturoi:
  • 100 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco:

Prima data pregatim maioneza:

Curatam catei de usturoi, si ii pisam cu un varf de lingurita de sare.

Punem apoi usturoiul in vasul de la blender, apoi adaugam laptele si mixam putin.

Turnam in fir subtire uleiul si continuam sa mixam la viteza mica de jos in sus. 

Nu trebuie sa mixam mai mult de 1 minut.

Adaugam apoi patrunjelul uscat, si inca putina sare daca mai este nevoie.

Pana pregatim sandvisul dam maioneza la rece.

Pentru a rumenii feliile de paine avem nevoie de o tigaie de teflon.

In tigaia fara pic de ulei, punem feliile de paine si le apasam usor cu o paleta, pentru a se rumeni, pe o parte si pe cealalta.

Peste feliile de paine prajita punem 1 lingurita de ulei de masline.

Ungem partea de jos a sandvisului cu crema de branza cu verdeata, apoi punem feliile de sunca.

Peste feliile de sunca punem rondelele de rosie.

Asezam apoi feliutele de cascaval, cartofii prajiti si garnisim cu 2 lingurite de maioneza cu usturoi.

Vreau sa va spun ca maioneza de casa cu usturoi i-a dat sandvisului un gust extraordinar!

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-0
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-1
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-2
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-3
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-4
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-5
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco-6

COMENTARII (41)

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2013, 09:36

babi5 1

06.10.2014, 14:06

babi5 1

06.10.2014, 14:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04