Saratele de casa

de AnyCostescu in Prajituri, 6 Dec 2012 | 13264 vizualizari

 

un "desert sarat"

 

INGREDIENTE

  • 150 gr untura/margarina
  • 150 branza oaie/telemea/branza burduf
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 700 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ling otet
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele de casa:

Se pun impreuna untura cu faina, apoi se adauga ouale si laptele. Se framanta pana se obtine o coca. Dizolvam praful de copt cu otetul si le punem peste coca, apoi punem si branza. Adaugam mac dupa preferinta, cat doriti

Se intinde pe masa o foaie si se taie fasii pe care le rasucim. Le punem la cuptor la 200 grade. Spor la treaba si pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele ~2~