Sarmalele padurarului (de post)

de Ksenya in Mancaruri de post, 13 Mar 2017 | 9425 vizualizari

COMENTARII (16)

Cris2711 1

13.03.2017, 17:39

Cat de delicioase sunt retetele tale

mirela0911 1

13.03.2017, 17:44

Tare bine arată!

Rahela Velicu 1

13.03.2017, 18:35

Woow!

kytz 1

13.03.2017, 19:11

Fără număr!!! Grozav de bune cu mămăliguță și sos de usturoi....și ardei iuți murați

MotanLaOale 1

13.03.2017, 19:16

Rocsi 1

13.03.2017, 19:40

Merisor 1

13.03.2017, 19:46

Yummmm, ce bune!

diaconta 1

13.03.2017, 20:26

Nu am mancat cu frunza de podbal.Cred ca au fost tare gustoase

simona72 1

13.03.2017, 21:21

Nebunie de rețetă!! chiar mă gândesc să fac cu frunze de viță...

RuxyRux 1

13.03.2017, 21:35

Cred ca sunt o minunatie!

Gherca Daniela 1

13.03.2017, 22:06

Ksenya 1

14.03.2017, 09:34

Multumesc de trecere!

oanapl 1

14.03.2017, 11:43

Ce-as manca si eu o portie!

dantes 1

14.03.2017, 14:05

Bune!

Corinuta 1

17.03.2017, 09:13

Și eu vreau !

RuxyRux 1

11.12.2019, 20:30

Wow! Asa o bunatate cred ca sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu samburi de dovleac