Sarmalute de curcan in foi de vita de vie

de Julie in Curcan, 2 Iun 2010 | 5691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg carne de curcan tocata
  • 2-3 linguri cu untura
  • 2 legaturi ceapa verde tocata
  • ceva orez
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu bulion
  • o legatura marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru, busuioc,condiment de sarmale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de curcan in foi de vita de vie:

Se amesteca bine toate ingredientele si se pun condimente dupa gust.

Se umplu foile de vita de vie si se formeaza sarmalute mici.

Se aseaza in oala straturi de sarmale si intre ele se presara cimbru,piper,bulion si cateva linguri cu ulei. Se umple oala cu bors cat sa se acopere sarmalutele si se pun la fiert.

Cand sunt aproape gata ( dupa aprox o ora) se mai dau si la cuptor 15-20 minute sa se rumeneasca frumos!

Se servesc calde cu smantana deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sarmalute de curcan in foi de vita de vie 35380
retete culinare - Sarmalute de curcan in foi de vita de vie 35381

COMENTARII (16)

Julie 1

02.06.2010, 12:28

Fetele! mutumesc pentru furculite!

nadina73 1

02.06.2010, 12:59

sarmalute cu carne de curcan sant extarordinar de bune super felicitari 5 furculite

Julie 1

03.06.2010, 07:05

multumesc Nadina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21