Slaninuta cu boia

de mihaelar63 in Mezel de casa, 1 Dec 2011 | 7334 vizualizari

COMENTARII (23)

adasev12 1

01.12.2011, 23:41

interesant mihaela...nu stiam reteta asta...si cum se pastreaza? la frigider?

Dana_Retetegg 1

01.12.2011, 23:58

RuxyRux 1

02.12.2011, 00:31

Candva cu muuulti ani in urma preparam si eu asa ceva....grozav!

Cris2711 1

02.12.2011, 00:45

de mult nu am mai mancat

danakarin 1

02.12.2011, 01:30

Mihaela...acu ma duc si-mi cumpar....am eu aici un macelar din Ardeal...dar vinisorul din poza...ala nu-l pot cumpara.. Excelenta idee de postare. Si n-am stiut ca se fierbe in zeama de varza....

mihaelar63 1

02.12.2011, 07:29

Ada , pastrezi la frigider intr-o cutie etansa [ sa nu-ti miroase tot frigiderul
Se poate prepara oricand daca ai slaninuta cruda .
Cand tai porcul imi pun 2-3 bucati la congelator .
Este de preferat sa prepari cam cat consumi intr-o saptamana .
Eu todeauna fac o bucata de dimensiunea a doua palme

mihaelar63 1

02.12.2011, 07:31

Cris , Retetegg serviti de la mine

mihaelar63 1

02.12.2011, 07:38

Dana in pahar este zeama de varza sau cum se zice pe aici , moare .
Vinisor primesti daca vii pe aici am productie proprie vin demi-sec din via situata chiar deasupra salinei din Turda.
Cere de la macelarie slaninuta de pe burta care sa aiba macar un rand de carne [ ca si kaizerul].
Eu stiam de fiertul in zeama de varza si a afumaturilor . Matusa mea fierbea astfel ciolanul afumat de casa cu mirodenii .

Lau 1

02.12.2011, 07:59

buna

Ina 1

02.12.2011, 08:25

Ieri am pus un kg pe mine ... daca iau si de aici, unde-ajung?

mena29 1

02.12.2011, 08:46

buna buna

danakarin 1

02.12.2011, 08:57

mi-ai fraierit !! s-ar zice ca-mi sta gandul numai la beutura....
Multzumesc de invitatie !! Daca o sa am drum pe acolo am se trec sa te vad cu placere !!

MotanLaOale 1

02.12.2011, 09:55

buna rau

Ubulika 1

02.12.2011, 10:38

pfuai de cand n`am mai mancat..cu o roaba cu mujdeiiiiii

mihaelar63 1

02.12.2011, 10:38

Chiar daca nu-ti sta un vin bun de casa merita . al meu precis e natural

mihaelar63 1

02.12.2011, 10:40

Ubulika ce mai stai pe ganduri , se prepara foarte usor
Daca pui mujdeiul in slanina increstata cat e fiebinte se im biba mai bine si are gustul mai omogen de usturoi

mihaelar63 1

02.12.2011, 10:41

Vladimir stiu ca tu daca poftesti treci urgent la actiune

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:55

yammy

Rocsi 1

02.12.2011, 11:02

te pregatesti de sarbatori

alinutzika 1

02.12.2011, 16:00

ioi.........

ianculubita 1

02.12.2011, 16:09

uite cum mi-ai luat-o inainte;dar al meu e kaizer,buna si slaninuta

brunetica 1

11.12.2011, 08:36

iami iami ce bine arata

Panacris 1

12.12.2011, 16:55

Buna, mai ales cu ceapa rosie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Slaninuta fiarta cu usturoi si boia